Maarten van Walsem - passie en verbondenheid

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2405 van /home/duinlustonline.nl/public_html/cuckaluhr/includes/menu.inc).

Cucka Luhr implementeert websites op basis van Wordpress en Drupal. Van eenvoudige websites tot uitgebreide web communties: met een geheel eigen en passend uiterlijk.

Drupal Web Content Management - Cucka Luhr

Drupal en Wordpress zijn zeer eenvoudig te bedienen en gestructureerde Content Management Systemen (CMS). Deze zijn goed in te richten en op maat te maken voor bedrijven die een dynamische interactie met hun klanten na streven.

Zowel Drupal als Wordpress hebben een groot aantal uitbreidingsmodules/plugins (rijke functionaliteit), hebben een zeer krachtig systeem om content organiseren (taxonomie, inclusief allerlei vormen van tagging) enzijn zeer gestructureerd opgezet (scheiding tussen data, functies en opmaak). Beide Content Management Systremen zeer robuust en ook geschikt voor websites en (social) community sites.

Ze winnen regelmatig prijzen en worden door vele grote organisaties wereldwijd gebruikt.

Cucka Luhr (actieve tabblad)