Maarten van Walsem - passie en verbondenheid

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2405 van /home/duinlustonline.nl/public_html/cuckaluhr/includes/menu.inc).

Verhalen vormen al sinds de prehistorie de manier om elkaar te enthousiasmeren en te helpen overleven. Door de eeuwen heen vormen verhalen de bindende kracht om gezamenlijk te voelen, te verbeelden en iets te bereiken. Verbeeldingskracht is een onmisbare factor voor de mensheid om verder te komen. Albert Einstein zei het al: ‘verbeelding is veel belangrijker dan kennis. Kennis is gelimiteerd tot wat we weten en in staat zijn te begrijpen, terwijl de verbeeldingskracht oneindig is’.

Cucka Luhr - Storyboard

Cucka Luhr combineert de oneindige kracht van het verbeelden en vertellen van verhalen met de unieke mogelijkheden van het internet: breng mensen bij elkaar, laat ze samenwerken en breng ze in actie.

Zowel 'fans' als bedrijven kunnen verhalen vertellen met beelden (foto’s en video’s), woorden, maps, podcasts, links, etc. En wat leuk is: het is zo simpel bedienbaar dat ook ouderen, met weinig computer ervaring, hun verhalen (beeldend) kunnen vertellen en delen met anderen.

Cucka Luhr - Storytelling

De verhalen modules (storyboard) zijn eenvoudig aan te passen aan de vereiste functionaliteit en in te bouwen in de bestaande websites van bedrijven (ook de look en feel natuurlijk). Hiermee kunnen zowel organisaties zelf als hun fans, klanten en bezoekers verhalen vertellen met beelden.

Cucka Luhr - Storyboard - Drupal

* Gebaseerd op en werkend met Drupal WebContentManagement systeem

Cucka Luhr (actieve tabblad)