Maarten van Walsem - passie en verbondenheid

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2405 van /home/duinlustonline.nl/public_html/cuckaluhr/includes/menu.inc).

De Community Manager is een steeds belangrijkere functie voor organisaties. De omgeving, van belangstellende tot vaste relatie, praten steeds meer over de missie en passie van een organisatie en waarom dat volgens hen belangrijk is. Organisaties kunnen gebruik maken van de aanbevelingen van enthousiaste promotors, mensen die een organisatie in vele opzichten steunen. In andere gevallen kan worden ingegrepen als negatieve berichten over de organisatie de ronde doen.

Community Management is steeds meer een wetenschap aan het worden. Heeft u de data om belangrijke vragen over de fitheid van de community te beantwoorden?

  • Wat is het groeipercentage (leden, discussies, etc.)?
  • Voelen leden zich betrokken bij en verbonden aan de community?
  • Verbetert de Return on Investment (ROI) van de community?

Het stimuleren van ‘praten-over’, ‘praten-met’ en in goede banen leiden daarvan is een onmisbare factor. Veel organisaties realiseren zich dat niet: een gemiste kans!

Cucka Luhr - Communities Marketing

* Gebaseerd op en werkend met Drupal WebContentManagement systeem

Het stimuleren van contact, het meepraten met enthousiaste supporters, het reageren op vragen en meedoen in discussies: het zijn basis taken van de community manager. Cucka Luhr helpt u uw organisatie te professionaliseren en uw omgeving net zo enthousiast te maken als u zelf bent en dat noemen wij Community Marketing.

Cucka Luhr (actieve tabblad)